►   Door de huidige situatie en enorme druk op transport zijn er helaas enige vertragingen in de levering op dit moment  
 
Art. Nr.: 722400
GAMING VANGA - Gamestoel Zwart / Wit / Groen
MyBuero
Zithoogte verstelbaar
Goed voor professioneel kantoor
Kantelmechanisme
3D afbeelding  GAMING VANGA - Gamestoel
Touch 360°
GAMING VANGA - Gamestoel Zwart / Wit / Groen
  • Race / Game bureaustoel voor achter het bureau
  • Wipmechanisme om ontspannen achterover te leunen
  • Comfortabele stoel bekleedt met onderhoudsvriendelijk kunstleder
  • Gebogen design armleuningen
116,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Variant kiezen:
Direct leverbaar.
Levering in 3–6 Werkdagen
Beschrijving

GAMING VANGA - DE GAME / RACESTOEL: DYNAMISCH, PRAKTISCH EN COMFORTABEL

Met de GAMING VANGA in een sportief en stijlvol ontwerp van een auto racestoel plaatst u geweldige accenten in uw kantoor.

De gamestoel is bekleed met hoogwaardig kunstleder en voorzien van kleurcontrasterende 3D mesh delen die de sportieve totaalindruk onderstrepen. Naast het trendy design biedt de bureaustoel optimaal zitcomfort door de comfortabele bekleding van de zitting en de gestoffeerde armleuningen. Neem plaats op de GAMING VANGA en test de comfortabele racestoel onder de bureaustoelen.
Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de hellingshoek van de rugleuning met een knop onder de zitting individueel worden ingesteld. Bovendien kan de rugleuning dankzij de vergrendelbare verstelling op de meest comfortabele manier worden ingesteld.
De gebogen design armleuningen met comfortabele bekleding en de fraai gevormde voet zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Het materiaal is zeer robuust en gemakkelijk te reinigen.
Afmetingen: Hoogte (totaal): 124 cm - Breedte (totaal): 65 cm - Diepte (totaal): 57 cm - Zithoogte: 44 - 54 cm - Zitbreedte (bruikbaar/volledig): 46/56 cm - Zitdiepte (bruikbaar): 47 cm - Hoogte rugleuning: 71 cm - Hoogte armleuningen (gemeten vanaf zitvlak): 21 cm - Diameter voet: 72 cm; Draagvermogen (maximum): 120 kg - Diameter wiel: 50 mm; Pindiameter: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
Voorzien van lastafhankelijke geremde dubbele veiligheidswielen voor tapijt. Hierdoor rolt de stoel alleen onder belasting, bij onbelast draaien remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen.

  • Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de weerstand tegen het achterover hellen van de rugleuning individueel worden ingesteld met een knop onder de zitting. Bovendien kan de gebruiker met een vergrendelbare rugleuning de meest comfortabele helling instellen.
  • De gebogen design armleuningen met comfortabele bekleding en de fraai gevormde designer voet zijn gemaakt van duurzaam kunststof. Het materiaal is zeer robuust en gemakkelijk te reinigen.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 124 cm; Breedte (totaal): 65 cm; Diepte (totaal): 57 cm; Zithoogte: 44 - 54 cm; Zitbreedte (bruikbaar/volledig): 46/56 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 47 cm; Hoogte van de rugleuning: 71 cm; Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 21 cm; diameter van de voet: 72 cm; draagvermogen (maximum): 120 kg; diameter van de wielen: 50 mm; diameter van de pen: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand
  • Uitgerust met belastingafhankelijke geremde dubbele beveiligingswielen voor tapijten. Als gevolg daarvan rolt de stoel zolang iemand er op zit. Als u opstaat, remmen de wielen om onbedoeld wegrollen te voorkomen. Wanneer ze zijn beladen, gaan de wielen weer open en is de stoel verplaatsbaar.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Specificatie
Fabrikant MyBuero
Bekleding 100% Polyurethaan
Kleur Zwart / Wit / Groen
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen voor vloerbedekking (inclusief)
Hoogte 44 - 54 cm
Breedte zitting 46 cm
Diepte zitting 47 cm
Hoogte rugleuning 71 cm
Hoogte armleuning 21 cm
Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor lichaamslengte 150 - 190 cm
Gewicht artikel 15.4 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal Kunstleder
Afmetingen (H x B x D) 125.0 x 65.0 x 50 cm
Diameter voetenkruis 72 cm
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme
Beoordelingen (2)
Globaal
8,3
2x
 
Privé
8,3
2x
 
Zakelijk
-
Uiterlijk
Materialen
Ergonomie
Comfort
Prijs/kwaliteit verhouding
Aanbevelen

Gerelateerde artikelen: