Game bureaustoelen FREEMAN - Professionele directiestoel | bureaustoel24.nl
 
Art. Nr.: 724600
FREEMAN - Professionele directiestoel Zwart / Bruin
hjh OFFICE
  • Elegante Directiestoel in PU leder met verstelbare armleuningen
  • Hoge kwaliteit synchroonmechaniek, meertraps afsluitbaar
  • In hoogte verstelbare armleuningen
  • Hoge rugleuning met geïntegreerde hoofdsteun
194,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Variant kiezen:
Direct leverbaar.
Beschrijving

FREEMAN - GEZOND EN ELEGANT ZITTEN

Op de FREEMAN voelt u zich comfortabel en fit.

Deze exclusieve bureaustoel overtuigt met zijn elegante design en heldere lijnen, die worden onderstreept door de hoogwaardige kunstlederen bekleding met de gekleurde accenten aan de zijkanten en rug. Het geïntegreerde synchroonmechanisme en de in hoogte verstelbare armleuningen combineren ergonomie, comfort en prestigieus design tot een zeer bijzondere zitervaring. Verzeker u nu van deze klassieker en laat u inspireren door FREEMAN.

  • Professioneel synchroonmechanisme dat individueel aan uw eigen lichaamsgewicht kan worden aangepast en zo bij het achteroverleunen altijd de juiste tegendruk biedt. Hij kan in verschillende standen worden vergrendeld.
  • De hoogwaardige PU lederen bekleding in combinatie met de fraai vormgegeven aluminium voet onderstreept de elegantie van deze zeer betaalbare directiestoel
  • De armleuningen zijn in meerdere stappen in hoogte verstelbaar en gemaakt van robuust en onderhoudsvriendelijk kunststof.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 134 cm - Breedte (totaal): 67 cm - Diepte (totaal): 58 cm - Zithoogte: 50 - 60 cm - Zitbreedte (bruikbaar): 48 cm - Zitdiepte (bruikbaar): 48 cm - Hoogte van de rugleuning: 74 cm - Hoogte van de armleuning (gemeten vanaf de zitting): 16 - 23 cm - Diameter van de voet: 74 cm - Draagvermogen (maximum): 150 kg; Diameter van het wiel: 65 mm - Diameter van de pen: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoe

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Specificatie