Art. Nr.: stamm_CHLOE
CHLOE - Professionele directiestoel
hjh OFFICE
Zithoogte verstelbaar
Goed voor professioneel kantoor
Kantelmechanisme
CHLOE - Professionele directiestoel
  • Unieke Design bureaustoel
  • Kniewippmechaniek
  • Magnetische Lendekussen en nekkussen voor correcte bevestiging
  • Verchroomde design armleuningen
329,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Direct leverbaar.
Levering in 3–6 Werkdagen
Beschrijving

CHLOE - BRENG MOMENTUM OP HET KANTOOR

De CHLOE is ideaal voor wie op zoek is naar een originele, elegante en comfortabele bureaustoel. Het modieuze design wordt bepaald door hoogwaardig kunstleer met decoratieve naden en de buitengewone vorm van rug en zitting en boeit direct de gebruiker. Naast het spectaculaire design voldoet deze bureaustoel aan de hoogste normen op het gebied van ergonomie en comfort. De hoofd- en lendenkussens zorgen voor gezond en comfortabel zitten tijdens het kantoorwerk. De CHLOE is de perfecte aanvulling op uw modern vormgegeven werkplek.

  • Knie- kantelmechanisme voor een ontspannen zit. Bevordert een optimale bloedcirculatie en verlichting van de dijen
  • Wie het wat comfortabeler vindt, kan zich wat onstpannen voelen met het meegeleverde lenden- en nekkussen. De praktisch ingebouwde magneten zorgen voor een correcte en variabele bevestiging aan de stoel. Dit zorgt ervoor dat de kussens betrouwbaar op hun plaats blijven.
  • De designarmleuningen met zachte vulling passen perfect bij het elegante uiterlijk en zorgen voor extra comfort.
  • De fraai gevormde, verchroomde designer voet van robuust aluminium biedt te allen tijde een veilige houvast.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 133 cm - Breedte (totaal): 61 cm - Diepte (totaal): 54 cm - Zithoogte: 46 - 54 cm - Zitbreedte (bruikbaar/volledig): 45 / 50 cm - Zitdiepte (bruikbaar): 44 cm - Rugleuninghoogte: 79 cm - Armleuninghoogte (gemeten vanaf de zitting): 20 cm - Diameter voet: 66 cm - Draagvermogen (maximum): 120 kg;
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoe

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Specificatie
Fabrikant hjh OFFICE
Bekleding 100% Polyurethaan
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)
Hoogte 46 - 54 cm
Breedte zitting 45 cm
Diepte zitting 44 cm
Hoogte rugleuning 79 cm
Hoogte armleuning 20 cm
Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor lichaamslengte 150 - 190 cm
Gewicht artikel 19.1 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal Kunstleder
Afmetingen (H x B x D) 133.0 x 61.0 x 54.0 cm
Geschikt voor een zitduur van 8 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme