Art. Nr.: 621947
BAZA - Racing directiestoel/bureaustoel Zwart / Wit
hjh OFFICE
Zithoogte verstelbaar
Goed voor Home Office
Kantelmechanisme
3D afbeelding  BAZA - Racing directiestoel/bureaustoel
Touch 360°
BAZA - Racing directiestoel/bureaustoel Zwart / Wit
  • Gaming-stoel in racing-ontwerp
  • Sportief ontwerp met gewatteerde bekleding en dik gestikte naden
  • onderhoudsvriendelijke kunstlederen bekleding
  • Wipmechanisme, individueel instelbaar op basis van het lichaamsgewicht
104,90 €
Incl. btw - Gratis verzending
Variant kiezen:
Direct leverbaar.
Levering in 3–6 Werkdagen
Beschrijving

BAZA - Gaming stoel in trendy design

Met het BAZA-racesportgerichte design krijgt uw werkplek de strakke uitstraling om energie in uw kantoorruimte te brengen. Visueel overtuigt de bureaustoel met een ongebruikelijk kleurenconcept en trendy stiksel, die de sportieve uitstraling van de stoel bijzonder goed accentueert. Met BAZA kunt u er zeker van zijn dat u de juiste drive heeft; op het werk, op kantoor of in uw vrije tijd.

  • Wipmechanisme: Voor een optimale zithouding kan de weerstand tegen het achterover hellen van de rugleuning individueel worden ingesteld met een knop onder de zitting. Bovendien kan de gebruiker met een vergrendelbare rugleuning de meest comfortabele helling instellen.
  • De gebogen armleuningen en de basis zijn gemaakt van robuust, eenvoudig te reinigen kunststof en garanderen de stabiliteit van de bureaustoel.
  • De hoogwaardige bekleding van kunstleder is zeer gedetailleerd gestikt en inspireert met veel aandacht voor detail. De zijkanten van de rugleuning hebben een contrasterende kleurtoepassingen. De bekleding is eenvoudig te reinigen en te onderhouden.
  • Afmetingen: Hoogte (totaal): 123 cm - breedte (totaal): 60 cm - diepte (totaal): 57 cm - zithoogte: 47 - 57 cm - zithoogte: 47 - 57 cm - zitbreedte (netto / compleet): 45 / 55 cm- zitdiepte (netto): 47 cm - hoogte rugleuning: 66 cm - hoogte armleuning(gemeten vanaf zitting): 19 cm - Diameter voet: 70 cm - max. belasting: 120 kg; Diameter wiel: 50 mm - diameter pin: 11 mm. Alle afmetingen in onbelaste toestand.
  • Uitgerust met geremde multifunctionele wielen. Daardoor rolt de stoel terwijl er iemand op zit. Als je opstaat vertragen de wielen om te voorkomen dat je onbedoeld wegrolt. Bij belasting heropenen de wielen zich zodat de stoel kan worden bewogen.

Informatie montage

Dit artikel wordt (deels) gedemonteerd geleverd. De montage wordt in een paar eenvoudige stappen door de klant uitgevoerd. Bij gasveren, voetsteunen enz. is geen montage nodig.

Informatie bureaustoelwielen

De multifunctionele wielen die geleverd zijn bij deze stoel zijn geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Wij vragen u om te begrijpen dat een wisseling van wielen voor verzending om logistieke redenen niet mogelijk is (tenzij anders vermeld in de beschrijving van het product). Bovendien raden we voor harde vloeren zachte wielen voor harde vloeren aan.

Instructies verzorging bureaustoe

Om uw nieuwe bureaustoel lang mooi te houden, geven wij u graag enkele praktische tips voor de verzorging van uw bureaustoel en laten u zien hoe u leer, kunstleer en stof op de juiste manier behandelt en reinigt.

Specificatie
Fabrikant hjh OFFICE
Bekleding 100% Polyurethaan
Kleur Zwart / Wit
Informatie bureaustoelwielen 11 mm x 50 mm multifunctionele wielen (inclusief)
Hoogte 47 - 57 cm
Breedte zitting 45 cm
Diepte zitting 47 cm
Hoogte rugleuning 66 cm
Hoogte armleuning 19 cm
Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor lichaamslengte 150 - 185 cm
Gewicht artikel 14.2 kg
Garantie 24 maanden
Materiaal Kunstleder
Afmetingen (H x B x D) 123.0 x 60.0 x 57.0 cm
Geschikt voor een zitduur van 4 uur
Soort mechanisme kantelmechanisme

Gerelateerde artikelen: